"Velm" in Sint-Truiden
Nieuw
"Velm"
Bornstraat, 3800 Sint-Truiden
vanaf € 334.962
  •  3 kamers
  •  145 m²
"Velm"
Bornstraat, 3800 Sint-Truiden
vanaf € 334.962
  •  3 kamers
  •  145 m²

Moderne nieuwbouwwoning in landelijke omgeving

Ben je hélemaal weg van moderne strakke woningen met veel licht, ruimte en alle denkbare comfort? Dan is deze rustig gelegen nieuwbouwwoning in de Bornstraat in Velm — op fietsafstand van Sint-Truiden — het huis waar je naar op zoek bent.  De straat loopt over een keienpad richting de velden en vormt daardoor de perfecte uitvalsbasis tussen stad en dorp.

Deze hedendaagse eengezinswoning biedt een bewoonbare oppervlakte van 145 m². Net achter de oprijlaan met voldoende parkeerplek, ontdek je een modern pareltje dat volledig bezemschoon opgeleverd wordt.

De centrale inkomhal biedt toegang tot een grote berging met alle aansluitingen links en het woongedeelte rechts. De living, keuken én eetkamer vloeien moeiteloos in elkaar over en zorgen voor een extra ruimtegevoel. De volledige achterzijde is voorzien van voldoende grote ramen en laten het nodige daglicht in de woonkamer vallen met uitzicht op de onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de eerste verdieping vind je drie volledig uitgeruste slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. Er is een aparte toiletruimte op zowel het gelijkvloers als de eerste verdieping. Met het oog op de strenge energienormen wordt centrale verwarming op aardgas voorzien en een condenserende gaswandketel die voor warm water én vloerverwarming zorgt. De woning is uitgerust met een energiezuinig ventilatiesysteem en voldoet momenteel aan E-peil 30. Mits een kleine investering wordt deze woning uitgerust met alle benodigdheden om aan een E-peil van 20 te komen.

Voel je het al kriebelen? En wil je graag alle troeven van deze woning met eigen ogen ontdekken? Vraag dan gerust naar meer informatie of plan een afspraak met ons in om de troeven samen te ontdekken.

Beschikbaarheid

Overige panden

Overige panden Slpk. Opp. Terras Prijs
Eengezinswoning – Velm - lot 1 3 145 m² 17 m² € 334.962
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

"Velm"

vanaf € 334.962


Sint-Truiden

  •  3 kamers
  •  145 m²