Kiezen voor Immo Idylia, is kiezen voor

Gelukkig wonen

Mensen gelukkig laten wonen. Hen écht laten thuiskomen. En hen maximaal ontzorgen in hun zoektocht naar de woning van hun dromen. Dat is al vanaf dag één het uitgangspunt van ieder project en voor iedere klant bij Immo Idylia. Hoe we dit waarmaken? Door onze klanten een complete service op maat te bieden. Zo kun je bij ons immokantoor niet alleen terecht voor een uitgekiende en unieke selectie van koop- en huurwoningen, we ontwikkelen ook zelf betaalbare, kleinschalige woonconcepten, die stuk voor stuk een knappe mix zijn van sterke architectuur én wooncomfort. 

Een team met passie voor het vak

Kennis is één ding. Die kun je vergaren. Maar de passie voor het vak, die heb je of die heb je niet. Het mooie is: ons jonge, en dynamische makelaarsteam combineert beide, en maakt zo het verschil in jouw zoektocht naar een koop- of huurwoning. Het zijn onze succesfactoren tot jouw woongeluk. Die koppelen we bovendien aan een familiale sfeer en veel aandacht voor een persoonlijke klantenservice en een uitstekende opvolging. Op Immo Idylia kun je bouwen én vertrouwen!

Duurzaamheid

Bij de woonprojecten die we zelf ontwikkelen, gaat wooncomfort altijd gepaard met energiezuinigheid. Dat maakt een woning niet alleen aangenaam én betaalbaar om te wonen, we vinden het niet meer dan onze verantwoordelijkheid. Naar jou als bewoner, maar ook naar toekomstige generaties. Die visie op duurzaamheid en maatschappelijke aandacht trekken we trouwens ook door naar andere facetten in ons bedrijf.


Ben je op zoek naar een woning om te kopen of te verkopen of ben je benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten?

Het team

 • Jeffrey Vandeput
  Jeffrey Vandeput gedelegeerd bestuurder Idylia en Immo Idylia
 • Auguste Hendrickx
  Auguste Hendrickx bestuurder Immo Idylia BIV 203868
 • Jean-Marie Tulleners
  Jean-Marie Tulleners projectleider
 • Koen Mertens
  Koen Mertens Projectleider & klantenbegeleider
 • Anouchka Avonds
  Anouchka Avonds stagiaire vastgoedmakelaar - BIV 517293
 • Pieter Gregoire
  Pieter Gregoire marketing- en communicatiemedewerker
 • Dorien Net
  Dorien Net boekhouding en administratie
Kiezen voor Immo Idylia, is kiezen voor