Project "Scalbroeck" in Lummen
Project "Scalbroeck"
Schalbroekstraat 39, 3560 Lummen
prijs op aanvraag
  Project "Scalbroeck"
  Schalbroekstraat 39, 3560 Lummen
  prijs op aanvraag

   Vier authentieke woningen in manoirstijl

   Unieke Kans: Laatste Woning Te Koop in Luxueus Idylia Project Scalbroeck!

   Ben jij op zoek naar een stijlvolle nieuwbouwwoning? Ontdek dan het nieuwste bouwproject van Idylia, project Scalbroeck! Van de oorspronkelijke vier woningen is er nu nog maar één beschikbaar, de rest is uitverkocht. De huizen stralen onmiddellijk luxe uit door het gebruik van hoogwaardige materialen.
   In deze compacte verkaveling wordt gespeeld met twee verschillende bakstenen. De linkse wooneenheden hebben een traditionele gevelsteen, terwijl de rechtse woningen opvallen door de authentieke gekaleide gevel. Ondanks deze verschillen zorgt de uniformiteit in vormentaal, zwart buitenschrijnwerk en zwarte dakpannen voor een harmonieuze uitstraling.

   Muurankers en luiken voegen extra karakter toe aan de ramen, terwijl de dakkapellen een authentieke toets geven, allemaal ontworpen door VKV architecten. Binnenin word je verwelkomd door een open leefruimte waar licht en ruimte centraal staan, met zicht op de tuin. Aan de straatzijde bevindt zich een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als thuiswerkplek of extra bergruimte.
   Op de verdieping wachten drie ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom de mogelijkheid biedt voor een dressing. De badkamer is een gezinsparadijs met ruimte voor een groot ligbad én inloopdouche, beiden met uitzicht op de tuin. Voor extra ruimte is er al een vaste zoldertrap voorzien, en de multifunctionele plek onder het dak is vrij in te richten. Optioneel kan een carport worden toegevoegd om je wagen te beschermen.
   Gelegen in de Schalbroekstraat in Lummen, biedt deze locatie de perfecte combinatie van rust en natuur nabij het Schulensmeer of Lummens Broek. De E314 is slechts een steenworp verwijderd, en in de omgeving vind je alle benodigde voorzieningen, zoals supermarkten, een apotheek, een fietsenwinkel, een frituur, een dierenarts, een tuincentrum en een pizzeria. Het openbaar vervoer is ook gemakkelijk bereikbaar dankzij de bushalte in de straat.

   Beschikbaarheid

   Overige panden

   Overige panden Slpk. Bew. opp. Terras Grond opp. Prijs
   Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 2 3 232 m² 18 m² 538 m² verkocht
   Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 3 3 223 m² 16 m² 542 m² verkocht
   Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 4 3 223 m² 16 m² 551 m² verkocht
   Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 5 3 232 m² 18 m² 554 m² verkocht
   U moet een aanspreking selecteren.
   U moet uw voornaam invullen.
   U moet uw naam invullen.
   U moet uw e-mailadres invullen.
   U moet een bericht invullen.
   U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.