Vastgoednieuws

Wooninfomarkt nieuwbouwprojecten Houthalen-Helchteren

Wooninfomarkt nieuwbouwprojecten Houthalen-Helchteren

Wooninfomarkt nieuwbouwprojecten Houthalen-Helchteren

Op 24 januari vond in Houthalen een wooninfomarkt plaats in functie van de noord-zuidverbinding. Tijdens deze informatiemarkt werd belangstellenden de kans geboden om kennis te maken met de plannen van de verschillende ontwikkelaars actief in Houthalen. 

Noord-zuidverbinding

Om het voorkeurstracé van de noord-zuidverbinding te realiseren is er extra ruimte nodig, vooral aan de oostzijde van de Grote Baan in Houthalen. Daarom zal de Vlaamse overheid daar een groot aantal woningen, gebouwen en percelen moeten aankopen. Dat betekent dat heel wat gezinnen moeten verhuizen. Om deze gezinnen goed te kunnen informeren over de mogelijkheden organiseerde de gemeente Houthalen-Helchteren een wooninfomarkt. Op deze wooninfomarkt werden alle projectontwikkelaars en vastgoedkantoren die actief zijn in de regio uitgenodigd. Belangstellenden konden op deze manier verkennend op zoek naar een nieuwe woning.

Nieuwbouwproject Heldenhof

Evelien en Anouchka waren er met veel plezier bij om ons nieuwbouwproject “Heldenhof” voor te stellen aan de nieuwsgierigen. Dit project gaan we voor jullie bouwen op de Oudstrijderslaan in Houthalen-Helchteren.

Wens je meer info over het project Heldenhof in Houthalen, klik dan op deze link.

Wens je meer informatie over de noord-zuidverbinding, je kan alle info terugvinden op deze website.

Bron: noordzuidlimburg.be, Gemeente Houthalen-Helchteren

Delen