Vastgoednieuws

Opening Immo Idylia

Opening Immo Idylia

Zaterdag 15 juni 2019. Een zonovergoten dag waarin een nieuw klavertje vier het leven zag. Enkele jaren geleden werd het eerste zaadje in Hasselt gezaaid en dit is nu al echter tot in Zonhoven gewaaid.

Om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de wensen en behoeften van onze huidige en toekomstige klanten werd de droom om een tweede kantoor te openen waargemaakt. Omdat Idylia veel waarde hecht aan een huiselijke sfeer, werd beslist om het kantoor te vestigen in de modelwoning op de Halveweg. Na veel zwoegen en zweten van het volledige team, werd het tijd om het nieuwe kantoor en de modelwoning voor te stellen aan de buitenwereld.
Op zaterdag 15 juni werd een opendeurdag georganiseerd. Team Idylia stond met veel trots klaar om iedereen met open armen te ontvangen. Met een hapje en een drankje kregen alle aanwezigheden de mogelijkheid om Immo Idylia beter te leren kennen.

’s Avonds stond er een gezellige receptie op de planning. Onze familie en leveranciers van Idylia kregen ook de kans om een kijkje te komen nemen naar het nieuwe kantoor. Iedereen was onder de indruk, team Idylia kreeg heel wat complimenten. Missie geslaagd!

Bedankt aan alle aanwezigen. Bedankt aan iedereen die Immo Idylia werkelijkheid heeft gemaakt. Bedankt aan iedereen voor de leuke attenties. Bedankt aan iedereen die een gift deed aan Mediclowns. 

Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina. Daar is een uitgebreide fotoreportage te vinden van de feestelijke opening! 

Delen