Vastgoednieuws

Nieuwe EPB-Eisen voor 2024: energiezuinige nieuwbouwprojecten met Idylia

Nieuwe EPB-Eisen voor 2024

Nieuwe EPB-Eisen 2024: Wat u moet weten

Als vastgoedontwikkelaar ben ik enthousiast om u te informeren over de nieuwe EPB-eisen die vanaf 2024 gelden in Vlaanderen. Deze regels zijn cruciaal voor het verhogen van de energie-efficiëntie in de bouwsector.

Idylia's toewijding aan energiezuinig bouwen

Bij Idylia passen we deze nieuwe normen toe in al onze nieuwbouwprojecten. We streven ernaar om woningen te ontwikkelen die niet alleen aan deze regelgeving voldoen, maar ook een stap verder gaan in duurzaamheid en energiebesparing.

Onze duurzame bouwpraktijken

We gebruiken geavanceerde isolatiematerialen, superisolerende beglazing, en hernieuwbare energiebronnen in onze bouwprojecten. Dit resulteert in comfortabele, energiezuinige woningen die een gezondere leefomgeving creëren en de energiekosten verlagen.

Investeren in de toekomst

Onze aanpak bij Idylia biedt niet alleen een duurzaam thuis, maar vertegenwoordigt ook een slimme investering voor onze klanten. Met onze energiezuinige nieuwbouwprojecten ben je klaar voor een groenere toekomst.

Door te kiezen voor Idylia, kiest u voor een duurzaam thuis en een verantwoorde investering in de toekomst. Voor meer informatie over de EPB-eisen, bezoek Energieprestatieregelgeving voor nieuwbouw en renovatie (EPB).

Ontdek onze nieuwbouwprojecten hier.

Delen