Vastgoednieuws

Idylia op nieuw vastgoedplatform Spotto!

Idylia op nieuw vastgoedplatform Spotto!

Op 15 maart werd het gloednieuwe vastgoedplatform Spotto gelanceerd. Als vastgoedmakelaar zijn wij verheugd om hierop aanwezig te zijn en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Spotto is een slim vastgoedplatform, dat begrijpt wat mensen nodig hebben voor hun volgende 'vastgoedstap'. Met alle kennis in huis voor ieders 'thuis', van nieuwe woning tot bedrijfspand, zijn ze ook kenner van elke regio en brengen ze beleving. Op Spotto kan iedereen slim en gericht zoeken met opgedane kennis of zoeken vanuit zijn of haar levensfase. Zo zullen verkopers kwalitatief worden gevonden en kopers met de juiste kennis worden geholpen.

Als vastgoedmakelaar hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat Spotto ons hierbij zal helpen door ons meer zichtbaarheid op de vastgoedmarkt te geven en ons in staat te stellen om onze klanten een breder scala aan opties te bieden. We kijken er dan ook naar uit om deel uit te maken van het Spotto-netwerk.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over ons aanbod en hoe we je kunnen helpen met uw vastgoedbehoeften. We kunnen niet wachten om je te helpen bij jouw zoektocht naar of de verkoop van uw geluksplekje!

Delen