Vastgoednieuws

Bezoek onze projecten tijdens Nieuwbouwzondag!

Bezoek onze projecten tijdens Nieuwbouwzondag!

Op 23 april is het weer zover: Nieuwbouwzondag! Dé ideale gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste woonprojecten in jouw buurt. Ook Idylia neemt deel aan deze dag en stelt met trots twee van haar projecten voor: De Mulder in Lummen en Koersel-Dorp in Beringen.

 

Residentie De Mulder

Residentie De Mulder, een project dat 10 energiezuinige appartementen telt met telkens 2 of 3 slaapkamers. Puur woongeluk gegarandeerd, want het ontwerp combineert tal van troeven: duurzame materialen, een mooie architectuur en een ruim terras en/of privétuin. Bovendien is er voor elk appartement ook een ondergrondse autostaanplaats en berging voorzien. 

De gunstige ligging – rustig, maar toch dicht bij tal van winkels, scholen en het openbaar vervoer – maken het plaatje compleet.

 

Wonen in Koersel-Dorp: gezellig, landelijk en centraal

De ideale mix van landelijk wonen en de gemakken van een dorpskern? Die vind je in Koersel. Deze deelgemeente van Beringen heeft een rijke geschiedenis, die mede zichtbaar is in de historische gebouwen in het dorp en in de wijde omgeving. Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers komen hier ook volop aan hun trekken dankzij de nabijheid van de Vallei van de Zwarte Beek, een van de grootste natuurgebieden in Vlaanderen. 

Op dit unieke plekje realiseert Idylia een al even bijzonder project: een gloednieuwe residentie van een handelspand en drie appartementen. Het gebouw kent een ideale ligging nabij het centrum van het dorp, waardoor je gemakkelijk naar de winkels en andere centrale locaties kan wandelen of fietsen.

Nieuwbouwzondag

Wil jij deze projecten graag ontdekken? Kom dan zeker langs tijdens Nieuwbouwzondag 23 april tussen 13u en 17u en laat je inspireren door deze pareltjes van Idylia. Onze experten staan klaar om jou met plezier rond te leiden en al jouw vragen te beantwoorden.

Tot dan!

Delen