Project "Scalbroeck" in Lummen
Project "Scalbroeck"
Schalbroekstraat 39, 3560 Lummen
vanaf € 413.752
  •  3 kamers
  • 223 - 232 m²
Project "Scalbroeck"
Schalbroekstraat 39, 3560 Lummen
vanaf € 413.752
  •  3 kamers
  • 223 - 232 m²

Vier authentieke woningen in manoirstijl

Op zoek naar een stijlvolle nieuwbouwwoning? Neem dan zeker een kijkje naar het nieuwste bouwproject van Idylia, project Scalbroeck! Deze vier huizen stralen door de gebruikte materialen meteen luxe uit. In deze compacte verkaveling is gewerkt met twee verschillende bakstenen. De linkse wooneenheden krijgen een traditionele gevelsteen. De rechtse woningen vallen op dankzij de authentieke gekaleide gevel.
 
Extra cachet
Door dezelfde vormentaal, het zwarte buitenschrijnwerk en de zwarte dakpannen is er toch uniformiteit tussen deze vier nieuwbouwwoningen. Moderne en klassieke stijlen worden hier trouwens op een elegante manier gecombineerd. Muurankers en luiken geven de ramen extra cachet terwijl de dakkapellen voor een authentieke toets zorgen. Goed gezien van VKV architecten!
 
Licht en lucht
Binnen tref je een open leefruimte waarin licht en ruimte centraal staan. Koken, eten en leven doe je met zicht op de tuin. Aan de straatzijde vind je nog een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als thuiswerkplek of extra bergruimte.
 
Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers voorzien, waarvan de masterbedroom wordt uitgerust met de ruimte voor een dressing. De badkamer is een echte gezinsbadkamer met ruimte voor een groot ligbad én inloopdouche. Zowel de badkamer als de masterbedroom kijken uit op de tuin.
 
Zolder zelf in te richten
Heb je nood aan extra ruimte? Geen probleem, want de vaste zoldertrap is reeds voorzien. De multifunctionele plek onder het dak is vrij in te richten. Optioneel is er ook nog een carport mogelijk zodat je wagen beschermd is tegen vrieskou of extreme hitte.
 
Topligging
De Schalbroekstraat in Lummen ligt ideaal. Wie rust en natuur zoekt, is zo aan het Schulensmeer of Lummens Broek. De E314 ligt op een onhoorbare steenworp en in de buurt vind je supermarkten, een apotheker, fietsenwinkel, frituur, dierenarts, tuincentrum en pizzeria. Dankzij de bushalte in de straat neem je ook heel gemakkelijk het openbaar vervoer.
 
Nog vragen? Contacteer ons geheel vrijblijvend.

Beschikbaarheid

Overige panden

Overige panden Slpk. Opp. Terras Prijs
Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 2 3 232 m² 18 m² € 416.717
Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 3 3 223 m² 16 m² € 413.752
Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 4 3 223 m² 16 m² € 416.640
Eengezinswoning – Scalbroeck - lot 5 3 232 m² 18 m² € 420.594
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Project

Project "Scalbroeck"

vanaf € 413.752


Lummen

  •  3 kamers
  • 223 - 232 m²