idylia bouwt kwalitatief & energiezuinig

De aanschaf van uw eigen woning of appartement is een grote stap. Ons jong dynamisch team is gepassioneerd en gedreven, en staat garant voor een perfecte oplevering van uw nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Wij hebben een diepgaande knowhow en ervaring opgebouwd, of het nu gaat om grondontwikkeling, energiebewust bouwen dan wel finale afwerking, u kan op onze deskundigheid rekenen.


energiezuinig bouwen

Wie vandaag de dag een huis bouwt of verbouwt, moet voldoen aan de wettelijke EPB-eisen. EPB staat voor Energie Prestatie en Binnenklimaat.

Idylia gaat nog een stap verder dan deze wettelijke eisen!

over onsIn 2015 werd Idylia BEN-voorloper.

Indien gewenst, kan er nog bijkomend gestreefd worden naar een ‘BEN woning’, Bijna Energie Neutrale woning. Een BEN-woning heeft een E-peil van max E30 of lager.

Voor de bouwvergunningen vanaf 2016 voorziet Idylia de mogelijkheid om tot lage energie woningen te komen. Deze hebben een E-peil van max E20.

Wij onderzoeken kosteloos samen met u welke investering het meest rendabel is.
Onze ervaring leert ons dat het investeren in photo-voltaïsche zonnepanelen, een warmtepomp of een zonneboiler vaak al voldoende is om recht te hebben op premies, die voor dergelijke investeringen zijn voorzien door de overheid.


esthetisch bouwen


Naargelang onze woonprojecten landelijk of modern ontwikkeld worden, kiest idylia een gepaste architect om er een mooi geheel van te maken.