Wanneer je een pand wilt verhuren of verkopen, wil je natuurlijk graag op de hoogte blijven van de stand van zaken in jouw dossier. Dat begrijpen wij als geen ander. En hoewel onze makelaars je regelmatig persoonlijk op de hoogte houden van de verloop van het verkoop- of verhuurproces, vinden wij het ook belangrijk dat je zulke info op ieder moment, wanneer het jou past, kunt raadplegen. Daarom kun je informatie over bijvoorbeeld de publicaties van je pand, de verslagen van bezichtigingen, enz. ook terugvinden via de unieke eigenaarslogin van Immo Idylia. Handig toch?

Ook kandidaat-kopers en -huurders vinden in ons trouwens een betrouwbaar expert. Een luisterend oor voor je noden en een oog om te vinden wat je zoekt in je nieuwe (t)huis. We geven eerlijk advies bij het uitbrengen van een bod en de eventuele verdere prijsonderhandelingen, maar helpen je ook graag verder met je andere vragen. Transparant, helder en altijd met respect voor beide partijen.

Bij Immo Idylia kun je rekenen op:

  • Transparantie van a tot z
  • Grondige en persoonlijke opvolging van je dossier
  • Een antwoord op al je immovragen
  • Vastgoedexperten met kennis van zaken en een hart voor vastgoed

Wil je graag meer weten over de Idylia-aanpak voor de verkoop of verhuur van je vastgoed? Neem vandaag nog contact met ons op.

Delen